KONKURSY I OLIMPIADY

Studia podyplomowe

 
Hemarex
 
Super Mind

Ostatnio najpopularniejsze

Radek o kuchni bułgarskiej
Kategoria porady
Radosław Bogusz
Radosław Bogusz - student technologii żywności SGGW, znany Państwu z licznych rozmów o kulinariach, tym razem opowiada o kuchni bułgarskiej.
 
Mapa lodówki według Radka Bogusza
Kategoria porady
Radosław Bogusz
Radosław Bogusz - student technologii żywności SGGW, znany Państwu z licznych rozmów o kulinariach, tym razem opowiada o właściwym rozmieszczeniu produktów spożywczych w lodówce.
 
Miodowe lata Radka Bogusza
Kategoria porady
Radosław Bogusz Radosław Bogusz - student technologii żywności SGGW, znany Państwu z licznych rozmów o kulinariach, tym razem opowiada o właściwościach i zastosowaniu miodu.
 
O grzybach prawie wszystko
Kategoria porady
Radosław Bogusz Radosław Bogusz - student technologii żywności SGGW, znany Państwu z licznych rozmów o kulinariach, tym razem opowiada o marynowaniu i zastosowaniu grzybów.
 
O wartości "polskiej cytryny"
Kategoria porady
Radosław Bogusz Radosław Bogusz - student technologii żywności SGGW, znany Państwu z licznych rozmów o kulinariach, tym razem opowiada o wartościach i zastosowaniu pigwy, która bywa określana mianem "polskiej cytryny".
 
Orzech dobry na wszystko
Kategoria porady
Radosław Bogusz Radosław Bogusz - student technologii żywności SGGW, znany Państwu z licznych rozmów o kulinariach, tym razem opowiada o zastosowaniu oraz właściwościach orzechów.
 
Tajemnicze dżemy, marmolady i powidła
Kategoria porady
Radosław Bogusz Radosław Bogusz - student technologii żywności SGGW, znany Państwu z licznych rozmów o kulinariach, tym razem odpowiada na pytanie: Czym różni się dżem od marmolady i czym tak naprawdę są powidła.
 
Wypieki Radka Bogusza
Kategoria porady
Radosław Bogusz Radosław Bogusz - student technologii żywności SGGW, znany Państwu z licznych rozmów o kulinariach, tym razem postanowił osobiście przygotować ciasto.
 
Hejterski domek z kart
Kategoria porady
Radosław Bogusz Radosław Bogusz tym razem odpowiada na pytanie czym jest zjawisko "hejtu" oraz o własnych doświadczeniach z tym związanych.
 
Standardy pracy kelnera
Kategoria porady
Standardy pracy kelenra Zapraszamy na rozmowę z Grzegorzem Zielińskim - zawodowym kelnerem, który opowiada jak w rzeczywistości wygląda jego praca oraz Radkiem Boguszem, który udziela wskazówek dotyczących prawidłowych postaw wobec obsługujących nas osób.
 
«« start « poprz. 1 2 3 nast. » koniec »»

Pozycje :: 1 - 10 z 26
Copyright 2018 interwizja.edu.pl.
Copyright © Interwizja.edu.pl 2006 - 2016. Wszystkie prawa zastrzezone.