KONKURSY I OLIMPIADY

Studia podyplomowe

 
Hemarex
 
Super Mind

Ostatnio najpopularniejsze

Wypieki Radka Bogusza
 
Kategoria porady
Radosław Bogusz - student technologii żywności SGGW, znany Państwu z licznych rozmów o kulinariach, tym razem postanowił osobiście przygotować ciasto.

Rolada biszkoptowa Radka Bogusza - składniki:

4 jajka

4 łyżki mąki

4 łyżki cukru

3/4 łyżeczki proszku do pieczenia

szczypta soli / odrobina kwasku cytrynowego do białek

Piekarnik: temp. ok. 180^C około 25 - 30 min.

 

 Zapraszamy na relację:

    

 

 

zdjęcia: Monika Pawlonka

montaż: Jowita Janiszewska

opracowanie: Iwona Pańko

03/10/2016

 

 
Copyright 2024 interwizja.edu.pl.
Copyright © Interwizja.edu.pl 2006 - 2016. Wszystkie prawa zastrzezone.