KONKURSY I OLIMPIADY

Studia podyplomowe

 
Hemarex
 
Super Mind

Ostatnio najpopularniejsze

Standardy pracy kelnera
 
Kategoria porady
Praca kelnera może wydawać się lekką i nie wymagającą szczególnej wiedzy czy umiejętności. O tym jak rzeczywiście wygląda sztuka kelnerska opowiedział nam Grzegorz Zieliński - zawodowy kelner, pracujący na co dzień w restauracji "Diana" w Białej Podlaskiej. Radosław Bogusz - znany Państwu z poprzednich rozmów o kulinariach tym razem udziela wskazówek dotyczących prawidłowych postaw wobec obsługujących nas osób.

Z Grzegorzem Zielińskim i Radosławem Boguszem rozmawiała Jowita Janiszewska.

 

 Zapraszamy na rozmowę:

 

 

 

kamera: Iwona Pańko

montaż: Iwona Pańko

opracowanie: Iwona Pańko

16/08/2016

 

 
Copyright 2024 interwizja.edu.pl.
Copyright © Interwizja.edu.pl 2006 - 2016. Wszystkie prawa zastrzezone.